Wie zijn wij

Welkom bij Bhos

De financiële dienstverlening is een heel mooi beroep, maar als intermediair zult u tegenwoordig toch een hoop kennis in huis moeten hebben om aan de constante vraag te kunnen voldoen. De gestelde eisen worden constant verhoogd, alles moet sneller, goedkoper en er mag geen kwaliteit binnen het te verstrekken advies verloren gaan.

Om die reden kiezen zowel kleine als middelgrote intermediairs steeds meer voor BHOS. Met BHOS kunt u niet alleen eenvoudiger en efficiënter werken, u kunt uw klanten een groot assortiment aan rentetarieven bieden. Daarnaast denkt BHOS met u mee om de juiste oplossingen te vinden.

Ons personeel is gericht op persoonlijke aandacht en hebben veel ervaring, maar ook de communicatie en snelheid naar u is voor ons erg belangrijk. Daarom werken wij volledig via HDN in onze communicatie richting maatschappijen wat de snelheid van de verwerking van uw dossier garandeert.

U betaalt bij BHOS geen maandelijkse kosten en onze tarieven  voor dossierverwerking staan scherp in de markt en zijn zeer concurrerend.

Hebben we uw interesse weten te wekken? Neem dan gerust contact met ons op.